Sioux Technologies

Sioux Technologies – We bring high-tech to life

Sioux Technologies is een high-tech system supplier waar de mens centraal staat. Het bedrijf is een maatschappelijk betrokken familie waar ‘fun & value’ geleefd worden. Naast de technologische uitdagingen en het plezier in je werk, zijn persoonlijke ontwikkeling en medewerkers in optimale conditie houden, speerpunten in het personeelsbeleid.
Bij Sioux Technologies geloven ze dat de kracht van vitaliteit en creativiteit een positief effect hebben op je brein. Innovatie neemt zo toe en dat heeft een gunstige invloed op het werk.

Sioux Labs: meet, eat and have fun!

Om samen te komen met collega’s onder het genot van een goed verzorgd hapje en drankje, is er Sioux Labs, de huiskamer van Sioux Technologies. Het is dé ontmoetingsplek voor (grote) groepen zakelijke, sociale en sportieve bijeenkomsten. 
De ruimte is sportief en speels ingericht met sportartikelen en hippe accessoires van de Stichting Sports for Children.

Ontwikkeling & innovatie

Sioux Technologies weet als hoogwaardig technologiebedrijf hoe belangrijk sport en spel is voor ontwikkeling en innovativiteit. Daarom steunt het bedrijf de Stichting Sports for Children. Dankzij de bijdrage van Sioux Technologies is transport van veilige, bruikbare gymtoestellen mogelijk naar landen waar lichaamsbeweging voor opgroeiende kinderen niet zo vanzelfsprekend is.