Word donateur!

Een jongen uit Bosnië die na jaren weer kan sporten in een goed uitgeruste gymzaal. De vorige speeltoestellen waren zo krakkemikkig en onveilig, dat zijn school de gymles oversloeg. Daar is nu verandering in gekomen door gerecyclede spullen in Nederland te verzamelen en naar Bosnië te vervoeren.

Dat maak jij allemaal mogelijk!

Brons

Steun SFC met € 100,-

Als dank geven wij een sleutelhanger

en een opbergzakje cadeau.

Zilver

Steun SFC met € 250,-

Als dank geven wij een

Bowling Bag cadeau

Goud

Steun SFC met € 2.500,-

Als dank geven wij de levensgrote

bokszak Steady Eddy cadeau.

Liever een ander bedrag doneren?

Dat kan natuurlijk ook!
Zelfs met een paar euro per maand help je ons al enorm!

Wilt u maandelijks iets geven?
Stel dan bij uw bank een automatische overschrijving in t.n.v. Stichting Sports for Children
NL64 RABO 0167 875 833

‘Ik vind het zo fijn om weer te kunnen sporten! Ik heb mogen helpen met het leeghalen van de vrachtwagen met spullen. Ook heb ik met mijn vriendjes al op de nieuwe matten mogen spelen. Vanaf nu krijgen we elke week gymles op school’, vertelt Imad, terwijl hij met een van de sportmatten aan het sjouwen is.

Imad woont Mostar, de stad waarin tijdens de Bosnische Burgeroorlog een beroemde brug in puin werd geschoten. Nog altijd is Bosnië een van de armste landen van Europa. Er is daarom te weinig geld om voor een goede sportomgeving te zorgen.

Sports for Children is er erg trots op dat het samen met een bevriende stichting vier gymzalen in deze stad heeft voorzien van sportmateriaal, waar ze nog jaren lang plezier van kunnen hebben.