ONZE DROOM

Ieder jaar weer vele duizenden kinderen van allerlei nationaliteiten blij maken met mooi en degelijk sportmateriaal zodat zij optimaal kunnen spelen en sporten en op hun beurt de kans krijgen een (sport)droom waar te maken!

CONTACT ALGEMEEN

Postbus 2011
5600 CA Eindhoven
00 31 (0)6 14 24 26 24

info@sportsforchildren.nl

CONTACT DONATIE EN VERHUUR SPORTMATERIAAL

Stefan Groothuis > stefan@sportsforchildren.nl
00 31 (0)6 20 01 90 69

PERS EN MEDIA

Jan Willem Geurts > janwillem@sportsforchildren.nl

WILT U ONS STEUNEN?

Uw gift op IBAN NL64 RABO 0167 875 833
t.n.v. Stichting Sports for Children is zeer welkom.

ORGANISATIE

Bestuur

Voorzitter Jan Willem Geurts
Secretaris Thijs Anten
Algemeen bestuurslid Roy Keultjes
Algemeen bestuurslid Antonie de Rooij

Raad van Toezicht

De voorzitter legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht. Deze Raad van Toezicht bestaat uit (voorlopig) één onafhankelijk lid met een ruime maatschappelijke achtergrond. Momenteel vervult Jacques Janssen, Directeur Janssen-Fritsen, deze functie. Hij zet zijn kennis, expertise en visie in voor de Sports for Children Foundation.

organigram

 

 

 

 

 

 

Vrijwilligers

De continuïteit van onze stichting wordt mede bepaald door onze grote groep vrijwilligers die zich op allerlei manieren met veel hart voor de zaak inzetten om van Sports for Children een succes te maken.
Met dank aan: Jan Hax, Tom de Leeuw, Annick Wilting, Jennifer De Wildt, Diana Valdivieso Perrée, Eva en Noud Van Deurzen, Theo van Rossum,  Monique Segers, Carida Kleijn, Jasmin Zekovics, Amina Sabanovics, De heer en mevrouw Groothuis sr, Simona Demian, Daan en Dora Evers, Boudewijn van den Bogaert, Sigrid Boelens en Jacoba Groothuis.

vrijwilligers_alg