Van Spreuwel Transport

Kees en Frank van Spreuwel vormen samen de directie van het familiebedrijf dat in 1992 is opgericht door hun ouders. C.J.A.M. van Spreuwel had al meer dan 30 jaar ervaring in de transportwereld en werkte vanuit huis met een wagenpark van drie vrachtwagens. Twee jaar later verhuisde het bedrijf naar een pand in Son waar opslag van verschillende goederen mogelijk was.

Sinds 1999 is Van Spreuwel Transport gevestigd in het Goederen Distributie Centrum in Acht (Eindhoven). Een gebouw van ruim 4500 vierkante meter voor transport en distributie, op- en overslag, logistiekedienstverlening en snelvervoer. In 2009 werd daar een nieuw pand van 6000 vierkante meter met maar liefst 22 docks bijgebouwd.

Van Spreuwel Transport is een transparante organisatie met korte, krachtige communicatielijnen.Wat we afspreken, komen we voor 100% na, zegt directeur Kees van Spreuwel. Hij heeft het vervoer van gymtoestellen en spelartikelen voor de Stichting Sports for Children mogelijk gemaakt. Rij maar, zei hij tegen de chauffeur. Wij vliegen erachteraan.Ook rijdt hij wel eens om even om iets op te halen. Een groots gebaar. Wij zijn bijzonder ingenomen met deze joviale samenwerking.