Onze missie

Ieder jaar weer vele duizenden kinderen van allerlei nationaliteiten blij maken met mooi en degelijk sportmateriaal zodat zij optimaal kunnen spelen en sporten en op hun beurt de kans krijgen een (sport)droom waar te maken!

Dit doen wij

01

Scholen in Nederland hebben budget om één keer in de zoveel tijd nieuwe gymtoestellen en sportmaterialen te kopen. Vaak worden de oude spullen weggegooid.

02

En dat terwijl kinderen in sommige landen helemaal geen toestellen hebben om mee te gymmen.
Dat vinden wij zonde!

03

Daarom haalt Sports for Children de gebruikte spullen op bij de Nederlandse scholen.

04

We brengen ze naar onze opslag in Helmond, waar ze worden opgeknapt als dat nodig is. Soms maken we bijvoorbeeld van drie kapotte kasten weer een nieuwe goede.

05

Als alles in orde is vertrekt de vrachtwagen vol met gymtoestellen en ander sportmateriaal. Hij rijdt naar sportverenigingen en scholen in het buitenland die niet genoeg geld hebben om zulke spullen te kopen.

06

Zo helpen we de kinderen daar om ook goed te kunnen sporten en plezier te hebben.
Wil je ons graag ondersteunen? Kijk dan onder ‘HELP ONS’ in het hoofdmenu.

Onze ambassadeurs

Sanne en Lieke Wevers

De tweelingzusjes Sanne en Lieke horen bij de beste turnsters van ons land. In 2016 won Sanne goud op de evenwichtsbalk tijdens de Olympische Zomerspelen in Rio de Janeiro. Zij kreeg daarvoor een koninklijke onderscheiding. Ook slaagde Sanne erin de Europese titel van Glasgow (2018) binnen te halen, daar behaalde zij met haar team ook brons in de landenwedstrijd.

Lieke won goud op de balk in 2015 tijdens de Europese spelen in Bakoe, werd met de Nederlandse ploeg derde en behaalde brons op de individuele meerkamp en op vloer.

Ontdek hoe jij kan helpen

De continuïteit van onze stichting wordt mede bepaald door onze grote groep vrijwilligers die zich op allerlei manieren met veel hart voor de zaak inzetten om van Sports for Children een succes te maken.

Met dank aan: Emy Veel, Joost Harmsma, Joyce Kalwij, Michiel Boelhouwer, Mevrouw Baan,  Peter van de Kerkhof, Janneke Groothuis, Leo de Hertog, Wouter van Nieuwland, Juliette de Wette, Ruth Groenewoud, Sander Wassink, Job van den Berg, Job Langeveld, Fons van Gijsel, Gynastiekclub Tuzla, Saskia van de Vorst.

Contact algemeen 

Postbus 2011
5600 CA Eindhoven
06 14 24 26 24

Stuur ons een mail

Donatie en verhuur sportmateriaal

Stefan Groothuis
06 2001 9069

Mail Stefan

Contact pers en media

Jan Willem Geurts
06 14242624

Mail Jan Willem
 

STEUN ONS

IBAN NL64 RABO 0167 875 833

t.n.v.Stichting Sports for Children is zeer welkom

Wat hebben wij samen tot nu toe bereikt? 

0
Kinderen
0
Transporten
0
Scholen
Game On

Een webshop speciaal gemaakt voor al die mooie spullen waar we een nieuw leven in blazen. Uniek, duurzaam en 100% voor het goede doel!

Ontvang zo nu en dan een leuk bericht in je inbox!