Gymspiratie

Gymspiratie

 

Altijd inspiratie voor je volgende gymles!

 

Met bijna 1000 ideeën voor warming up spellen en gymlessen is Gymspiratie dé website voor gymleerkrachten in het basisonderwijs en op de middelbare school. Gijs Hosman, gymleraar in de regio Den Haag, is het brein achter deze community.

 

Het concept van de website is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Docenten kunnen lid worden en betalen abonnementsgeld voor de sport- en spelvormen inclusief zaaltekeningen en duidelijke uitleg. Ze geven een leerlijn of beweegvorm en leeftijd in en er verschijnt een lijst met activiteiten die ze kunnen doen.

 

Hart voor gym

Gijs kwam in contact met de Stichting Sports for Children via een coördinator van de Haagse scholen. Dit goede doel past bij ons, we hebben allebei een hart voor gym, vertelt Gijs enthousiast. Twee jaar geleden hebben we voor het eerst een donatie gedaan. Sinds 2020 gaat 1% van onze omzet naar de stichting. Daarmee dragen we bij aan het transport van bruikbare, veilige gymtoestellen naar kinderen in het buitenland.

 

Wat hebben wij samen tot nu toe bereikt? 

19000

Kinderen

520

Transporten

200

Scholen
Game On

Een webshop speciaal gemaakt voor al die mooie spullen waar we een nieuw leven in blazen. Uniek, duurzaam en 100% voor het goede doel!