Brabants Business Media

Brabant Business Media is het cross-mediale journalistieke platform van Rob Verdijk. We maken 24 uur per dag nieuws voor en over bedrijven en instellingen in Brabant, Zeeland en Limburg, vertelt Rob. Acht keer per jaar verschijnt ons online magazine. De gedrukte editie van Brabant in Business rolt ieder kwartaal van de pers, al ruim 25 jaar. En iedere twee weken gaat een nieuwsbief de deur uit.

Het interactieve platform voor het zuiden is echter vooral een community. Een inspirerend netwerk van ondernemers die hun verhaal, visie, kennis en vacatures delen. Van grote toegevoegde waarde voor de zakenman of -vrouw. Deze kan ontwikkelingen op de voet volgen en zelf zijn of haar boodschap doelgericht in beeld brengen en het eigen merk versterken. Voor cross-mediale promotie heeft Brabant Business Media alle off- en online media in huis: magazines, websites, banners, blogs, apps en videos.

Het mediabedrijf steunt Sports for Children met publiciteit. Zichtbaarheid is voor de stichting van groot belang om kinderen wereldwijd aan het sporten en bewegen te houden. Brabant Business Media draagt bij aan bekendheid en een positief imago.