Brabants Business Media

Brabant Business Media

 

Brabant Business Media is het cross-mediale journalistieke platform van Rob Verdijk. We maken 24 uur per dag nieuws voor en over bedrijven en instellingen in Brabant, Zeeland en Limburg, vertelt Rob. Acht keer per jaar verschijnt ons online magazine. De gedrukte editie van Brabant in Business rolt ieder kwartaal van de pers, al ruim 25 jaar. En iedere twee weken gaat een nieuwsbief de deur uit.

 

Het interactieve platform voor het zuiden is echter vooral een community. Een inspirerend netwerk van ondernemers die hun verhaal, visie, kennis en vacatures delen. Van grote toegevoegde waarde voor de zakelijke lezer. Deze kan ontwikkelingen op de voet volgen en zelf zijn boodschap doelgericht in beeld brengen. Zijn merk versterken. Voor cross-mediale promotie heeft Brabant Business Media alle offline en online media in huis: magazines, website, banners, blogs, app en video.

 

Het mediabedrijf steunt Sports for Children met publiciteit. Zichtbaarheid is voor de stichting van groot belang om kinderen wereldwijd aan het sporten en bewegen te kunnen blijven helpen. Brabant Business Media draagt bij aan bekendheid en een positief imago.

 

www.brabantinbusiness.nl

 

Wat hebben wij samen tot nu toe bereikt? 

19000

Kinderen

520

Transporten

200

Scholen
Game On

Een webshop speciaal gemaakt voor al die mooie spullen waar we een nieuw leven in blazen. Uniek, duurzaam en 100% voor het goede doel!