Help mee!

Ieder jaar weer vele duizenden kinderen van allerlei nationaliteiten blij maken met mooi en degelijk sportmateriaal zodat zij optimaal kunnen spelen en sporten en op hun beurt de kans krijgen een (sport)droom waar te maken! Doe een donatie, doe een aankoop in de webshop, of neem contact op voor een samenwerking. Ook bieden we de onderstaande sponsor paketten aan!

Geachte Supporter van Sports for Children,

dankzij uw hulp kunnen in het buitenland al meer dan 200.000 kinderen sporten. Gebruikt sportmateriaal werd geschonken en kreeg een tweede leven…

Inmiddels is de vraag gerezen hoe we de transportkosten betaalbaar kunnen houden. Wij nodigen u daarom graag uit tot het doen van een bijdrage, zodat we ons goede doel kunnen voortzetten. Wij blijven dan uw overtollige materiaal kosteloos ophalen. Dat is naast het gemak een besparing van afvoerkosten en vooral een kans voor veel kinderen om ook te gaan sporten. Doet u mee? Klik dan hier voor onze menukaart. Namens het team van Sports for Children, heel veel dank!

Jan-Willem Geurts, voorzitter

 

BRONS 

Steun SFC met € 100,-
Als dank geven wij een sleutelhanger en opbergzakje cadeau.

ZILVER

Steun SFC met € 250,-
Als dank geven wij een Bowling Bag cadeau.

GOUD

Steun SFC met € 2.500,- voor een transport.

Als dank geven wij een levensgrote Bokszak cadeau.

PLATINA

Steun SFC met € 3.500,- voor een transport.

Als dank geven wij een gigantische Zitman cadeau (3x2m) + een borrel met rondleiding door onze loods.

Materiaal aanbieden

Is uw school of sportinstelling aan vernieuwing van sportmaterialen toe? Als onze sponsor Janssen-Fritsen uw leverancier van nieuwe materialen is, dan kunt u op het bestelformulier aangeven of u uw gebruikte materialen aan ons goede doel wilt schenken. Bij levering van uw bestelling wordt dan uw oude sport- en spelmateriaal gratis mee retour genomen. Dat is niet alleen snel, gemakkelijk en goedkoop… het materiaal krijgt bovenal een prachtige herbestemming! Niet bij Janssen-Fritsen besteld maar wilt u toch materiaal aan onze stichting doneren? Wij vragen dan een bijdrage in de transportkosten. Contactpersoon is Stefan Groothuis, bereikbaar op 06 20 01 90 69 of stuur hem een mail via onderstaande link. Dank u wel!

 

Geef een gift en word donateur

Sports for Children is volledig afhankelijk van giften van particulieren en het bedrijfsleven. Uw steun is voor ons van groot belang!

 
De Sports for Children Foundation is een zelfstandig rechtspersoon en heeft een ANBI status bij de Belastingdienst (ANBI nummer 8508.59.244). Giften aan ons zijn daarmee aftrekbaar voor de belasting.
 
Met onderstaande QR code kunt u direct een donatie doen ten behoeve van onze stichting.
Met uw bijdrage kunnen wij de transporten financieren om de sportmaterialen op hun plaats van bestemming te krijgen. Wij zijn blij met uw steun, hartelijk dank daarvoor.
 
Deze QR code is te gebruiken door met de camera van je smartphone de code te scannen (fotograferen). Tik vervolgens op de melding die in je scherm komt te staan. Je kan op de pagina die verschijnt zelf het bedrag aanpassen.
Installeer voor Android toestellen de app Google Lens.
 

Of maak uw gift over naar:  

IBAN NL64 RABO 0167 875 833 t.n.v. Stichting Sports for Children  

Wat hebben wij samen tot nu toe bereikt? 

0
Kinderen
0
Transporten
0
Scholen
Partners

Het speerpunt van het beleid van Stichting Miss IQ is het bijdragen aan een betere situatie voor kansarme schoolkinderen in Curaçao. Sports for Children heeft inmiddels een succesvolle samenwerking met deze stichting. Er gaan geregeld transporten met sportmaterialen richting de scholen op Curaçao. Wij staan open voor samenwerking met organisaties met gelijke doelstellingen, om elkaar te ondersteunen en de krachten te bundelen. Laat het ons weten via de mail met onderstaande link of bel ons gewoon even: 06 14 24 26 24

Ontvang zo nu en dan een leuk bericht in je inbox!