Donate_Now_Red_Heart-217x300

Geef een gift/ word donateur

Sports for Children is volledig afhankelijk van giften van particulieren en het bedrijfsleven. Uw steun is voor ons van groot belang!

De Sports for Children Foundation is een zelfstandig rechtspersoon en heeft een ANBI status bij de Belastingdienst
(ANBI nummer 8508.59.244).
Giften aan ons zijn daarmee aftrekbaar voor de belasting.

materiaal aanbieden

Materiaal aanbieden

Is uw school of sportinstelling aan vernieuwing van sportmaterialen toe?
Als onze sponsor Janssen-Fritsen uw leverancier van nieuwe materialen is, dan kunt u op het bestelformulier aangeven of u uw gebruikte materialen aan ons goede doel wilt schenken. Bij levering van uw bestelling wordt dan uw oude sport- en spelmateriaal gratis mee retour genomen.
Dat is niet alleen snel, gemakkelijk en goedkoop… het materiaal krijgt bovenal een prachtige herbestemming!

Niet bij Janssen-Fritsen besteld maar wilt u toch materiaal aan onze stichting doneren? Wij vragen dan een bijdrage in de transportkosten. Contactpersoon is Stefan Groothuis, bereikbaar op 06 20 01 90 69 of stuur hem een mail via onderstaande link. Dank u wel!

vrijwilligers2

Word vrijwilliger/ partner

Vrijwilligers

Wij zijn aanhoudend op zoek naar extra vrijwilligers voor het opknappen van het materiaal en verdere ondersteuning van de stichting.
Iedereen die handig is en/of het leuk vindt om onze stichting verder te helpen is van harte welkom.

Partners

Het speerpunt van het beleid van Stichting Miss IQ is het bijdragen aan een betere situatie voor kansarme schoolkinderen in Curaçao.
Sports for Children heeft inmiddels een succesvolle samenwerking met deze stichting. Er gaan geregeld transporten met sportmaterialen richting de scholen op Curaçao.

Wij staan open voor samenwerking met organisaties met gelijke doelstellingen, om elkaar te ondersteunen en de krachten te bundelen.

Laat het ons weten via de mail met onderstaande link of bel ons gewoon even: 06 14 24 26 24